Oralsex - steg for steg

Å slikke en kvinne er en kunstform ikke alle behersker dessverre. Kvinner hevder ofte at andre kvinner er bedre til det enn menn, men trenger det å være slik? Vi mener nei, enhver mann kan bli en mester, alt han trenger er tålmodighet, de grunnleggende teknikkene og evnen til å lytte til kvinnen.

Steg for steg

Å slikke en kvinne er en kunstform ikke alle behersker dessverre. Kvinner hevder ofte at andre kvinner er bedre til det enn menn, men trenger det å være slik? Vi mener nei, enhver mann kan bli en mester, alt han trenger er tålmodighet, de grunnleggende teknikkene og evnen til å lytte til kvinnen.

1: Det første som trengs for å bli dyktig til å slikke en kvinne er en viss forståelse for hennes anatomi og da spesielt det som befinner seg nede mellom bena hennes. Det er ikke, som en del menn dessverre tror, bare å slikke i vei og håpe det beste. Så ta deg godt med tid til å kikke, samt beføle. De færreste kvinner liker følelsen av å bli beglodd nedentil, så her gjelder det å utvise en viss diskresjon. Som med mannen, så hovner kvinnens kjønn opp når hun blir opphisset. Klitoris er vanligvis ikke så lett å få noe inntrykk av, men om hun er opphisset kan du se den som en liten ert, med en tynn "stamme" eller en mini utgave av en penis om du vil. Den er uhyre følsom for direkte berøring og enkelte kvinner greier ikke at du berører den på noe tidspunkt. Andre elsker direkte berøring. Når man kommer dit hen, gjelder det å lytte til hennes signaler. Om man skiller de ytre kjønnsleppene vil man finne inngangen til vagina. Vagina er ikke, som mange tror, full av nerver. Det er tett rundt åpningen, men inne i vagina er det lite, om man ser bort fra noen punkter ( G-punktet, U-punktet, og hva de nå kalles alle sammen) så å massere vilt rundt seg der er rimelig bortkastet tid om man da ikke vet hva man skal lete etter.

2: kvinner elsker at du bruker lang tid på å tenne dem, før du kommer til saken. Det finnes unntak og kvinner, i likhet med menn, elsker en "kjapp en" i ny og ne. Men for å bli en ekspert i å behage kvinnen trenger du tid. Hele kvinne kroppen kan sees som en eneste stor erogen sone. Øreflipper, nakke, bryster ( og det mest følsomme stedet er ikke brystvortene som mange tror, men rett på undersiden av brystet) mave, nedre del av ryggen, rumpa og innsiden av lårene er alle steder som bør få sin del av din oppmerksomhet. En perfekt start er en full kropps massasje ( hvor du styrer klar av kjønnsorganene)

3: den beste stillingen når man skal behage en kvinne med munnen, er om hun ligger på ryggen og du ligger på maven mellom bena hennes. Man kan med fordel legge en ekstra pute under rumpa hennes, for å få underlivet litt opp. Det forutsettes at du har tatt deg tid til å gå igjennom punkt 2 ( ikke i 30 sekunder, og ikke på 5 minutter, men at du har tatt deg den tid som trengs for at hun skal tigge om mer) Kyss innsiden av lårene hennes. Småbit, men vær forsiktig, for det er tynn hud og det siste du vil nå er å få henne til å stønne av smerte. La tungen gli i lange drag, som når du slikker på en is. Oppover innsiden av lårene og ved siden av kjønnet hennes. La tungen berøre hennes kjønn helt tilfeldig og nyt lyden av hennes først, svake stønn. Fortsett med å slikke over kjønnet hennes langsomt og med lett tunge. Du vil kunne kjenne hvordan hun hovner opp og det er tid for å gå videre.

4: På tide å ta fingrene til hjelp. Til nå har du formodentlig nøyd deg med å massere henne på innsiden av lårene med hendene, nå er det på tide å bruke fingrene til andre ting. Med to fingre skiller du de ytre kjønnsleppene, åpner henne og gjør henne klar for litt mer direkte stimuli. Ta deg tid til en kjapp kikk, så du vet hva du har å "jobbe" med. Spiss tungen, og lag små sirkler lange yttersiden av klitoris. Ikke direkte på, men rundt. Mange kvinner setter stor pris på om du prøver å presse tungen "inn" i dem, siden området rundt vagina åpningen er såpass følsomt. Dette er det rette tidspunktet å prøve seg på slikt.

5: På dette tidspunktet bør hun puste tungt, underlivet hennes burde bevege seg rytmisk og det bør ikke være langt mellom hennes små stønn. Det er på tide å sette inn det avgjørende angrepet. La tungespissen gli lett over klitoris, i små raske bevegelser. Lytt til henne for å finne ut hvor hardt hun liker det. Lag trutmunn og sug klitoris inn i munnen, hvor du lar tungen sirkle rundt den, en øvelse som minner mye om det du vil hun skal gjøre med deg og ditt lem som formodentlig er rimelig stivt på dette tidspunktet. Det kan også være en god ide å ta en finger eller to til hjelp, spesielt er det en god ide å massere skaftet av klitoris. Klem om det med to fingre og runk henne forsiktig. Ett (godt) alternativ er å presse en finger inn i vagina ikke nødvendigvis så langt, og heller ikke ut og inn i full fart, men beveg den rolig frem og tilbake

Alt for mange går rett på de mer avanserte tingene G-punktet er velkjent og det å kunne massere det, gjerne sammen med en dyktig tunge, er en ferdighet kvinner elsker. Men om du ikke behersker det grunnleggende vil du allikevel ikke kunne gi henne det beste hun kan få.

Del 2

Vel, du mener du er klar for å gå videre, det betyr antagelig at du har lest gjennom det foregående kapitlet mer enn en gang. Her skal vi ta for oss litt mer "avanserte" teknikker og spesielle tips som kan komme godt med.

6: Å slikke alfabetet fungerer godt. Mange syntes det høres dumt ut, men å lage en og en bokstav, med tungen, på og rundt klitoris er noe de fleste kvinner setter stor pris på. Ikke så fort at de knapt skjønner hva som skjer, men med rolige bevegelser bruk noen minutter på å komme fra A til Å. Hva med å begynne med de små bokstavene, for så å ta alle de store på neste runde?

7: Peppermynte drops er en morsom ting å ta med i sengen. Ta ett i munnen, det gir en kjølig pust. Her er det bare å prøve seg frem, blås forsiktig sug, eller slikk.

8: De fleste menn syntes å elske smaken av kvinne kjønn og som med menn, enhver kvinne har sin egen smak, som også varierer fra dag til dag, alt ettersom hva hun har spist, hvilket humør hun er i ( det er i hvert fall VÅR påstand at humøret har en viss innvirkning) Men om man ønsker ytterlig litt variasjon kan man bruke forskjellige ting. Man får kjøpt oljer med ymse smaker, felles for de fleste er at de smaker rimelig "kunstig" Personlig syntes vi nesten ingrediensene i kjøleskapet er bedre egnet. Karamell saus, sjokoladesaus eller hva du måtte ha. Ett lite bonuspoeng er at det ofte er kaldt, noe som passer perfekt med en varm tunge.

9: Ingen som har brukt mer enn 1 minutt mellom en kvinnes ben kan ha unngått å legge merke til at det er to sett med lepper der. De ytre kjønnsleppene, og de indre ( som skjuler og verner den lille knappen som er kilde til så mye nytelse, nemlig klitoris) Ett godt tips er å la tungen sirkle mellom de to leppene, på denne måten blir ikke klitoris stimulert direkte, noe spesielt kvinner som er ekstra følsomme vet å sette stor pris på. Her, som ellers, gjelder det å lytte etter hennes signaler, små hint om som endringer i pusterytmen, eller bevegelser med underlivet. Om hun på ett tidspunkt prøver å borre hele underlivet inn i munnen din, så er det ett svært godt tegn.

10: Noen ganger kan en kvinne sprute når hun kommer. Ikke la deg skremme, det er ikke urin, mer som noe som kan sammenlignes med den vesken som kommer sammen med mannens sæd når han kommer. Vanligvis, når dette skjer, så er G-punktet blitt kraftig stimulert og orgasmen er svært kraftig, noe du som mann bør sette stor pris på.

11: En ting mange lurer på, men kanskje ikke tør spørre om, er oral sex når hun har mensen. Vel, mange menn kan overhodet ikke tenke seg å slikke en kvinne som har mensen. Kvinner på sin side føler seg ofte ikke "rene" og vil heller ikke. Vel, for å slå i hjel en myte, å slikke en sunn, frisk kvinne når hun har mensen er IKKE farlig. Sykdommer som smitter med blod sprer seg naturlig nok ekstra lett i denne perioden. En løsning kan også være å sette i en tampong først, den vil stanse blodet. Kan ta med at for noen 100 år siden, den gangen evnukkene passet på sjeikens harem, ble det trodd at en mann ( les: evnukk) som slikket i seg nok kvinne blod ville få manndommen tilbake. Noe damene i haremet nok visste å sette pris på…..

12: Når du har fått henne til å komme, så ikke slutt å kose med henne allikevel. Mange menn syntes det er greit at hun kommer først, så slipper de å ha dårlig samvittighet når de selv kommer etter kort tid. En gang iblant er det ok, men om du ønsker å beholde henne bør du tenke litt lenger. Menn kan komme og sovne 3 sekunder etterpå. Det gjør ikke kvinner, orgasmen sitter faktisk i kroppen deres i en hel time etter at de har kommet. Hele denne timen vil orgasmen lure like under overflaten og gjøre det lett for deg å gi henne en til. Spesielt den første tiden etter en orgasme trenger de "spesial" pleie, fortsett å kose, stryke og slikke henne. Noen kvinner blir ekstremt følsomme mellom bena etter en orgasme, så her må man prøve seg frem, lytte til hennes signaler og ha en lett tunge.